2014-09-21 09:35:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Lakásügyekben legyen óvatos!

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Akárki is akar kicsikarni önből valamilyen döntést, álljon neki ellen, és halassza azt el inkább a hónap végére! Akkorra már felszállnak a ködök a szeme elől, és tisztán látja, ki mond igazat, és ki nem. Jó nap a mai egy családi kiruccanásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha nem is tud elutazni, próbáljon meg kicsit kiszakadni a rutinszerű életből. Iratkozzon be egy jógatanfolyamra, vagy vegyen táncórákat. Próbálja ki magát ismeretlen területeken! Tanulmányok megkezdésére kiváló nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A kérdés nem az, hogy akar-e társkapcsolatot, hanem, hogy megéri-e egy olyan kapcsolatba belemenni, ahol önnek mindig háttérben kell maradnia. A mai nap jó alkalmat szolgáltat arra, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygóinak fényszöge hatalmas erőfeszítésekre készteti az otthonában, annál is inkább, mert meg kell küzdenie bizonyos konzervatív erők (anyós, após) ellenállásával. A megújulás most lassú, és alkudozással teli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szokása ellenére hódoljon a passzív pihenés örömeinek. Valamilyen új hobbija van, ami rengeteg pénzét emészti fel. Próbáljon meg spórolni végre. Pénzügyi gondok nehezítik életét, de mint mindig, most is számíthat a baráti segítségre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csak úgy rajzanak ön körül a rajongói. Szerencsére a józan esze sem hagyja el, csak arra vigyázzon, hogy túlzott kételyei vagy mértéktelen reményei miatt el ne szalassza az egyetlen igazit. A mai napon megláthatja, ki az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az érzelmek túláradására számíthat a mai napon: jobb, ha ekkor szakít szokásos mértékletességével. Egy kapcsolat magas hőfokán még ön is megperzselődhet. Ne féljen, habár éget a tűz, de át is alakítja önt. Ez egyszer jó értelemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az irigység rossz tanácsadó, ne hagyja, hogy eluralja a szívét. Úgy érzi, hogy mindenki szerencsésebb önnél, és ezért már a saját párja szerencséjének sem tud igazán szívből örülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi ügyekben sorsüldözöttnek érzi magát, de éppen ez a tudat készteti olyan elkeseredett cselekvésre, amely már akár gyümölcsöző is lehet. Ha erősnek mutatkozik, azzal a társát is meggyőzheti. De legyőzni ne akarja!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Most csak azok a Bakok maradhatnak magányosak, akik egy magánzárkában élnek. A Vénusz és uralkodó bolygója a Szaturnusz erőterei igen erős hatást gyakorolnak önre. Ez most a javára válik. Lakásügyekben legyen nagyon óvatos!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha minden érzését kimutatja, könnyen kenyértörésre kerülhet sor kettejük között. Pozitív formában oldhatja fel frusztrációját, ha kettőzött erővel kezd küzdeni saját boldogulásáért. Ne foglalkozzon semmivel, most csak a saját sorsa érdekelje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Töméntelen munkája alapos főfájást okozhat önnek, akár a szó szoros értelmében is. Kicsit legyen kíméletesebb önmagához, a sok meló és a párhuzamosan űzött mértéktelen szórakozás kikészíthetik. A hétvégén inkább csak pihenjen!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: